Helt hemma

Vad är det som behövs för att du och ditt boende ska må bra? Följ med i vår webbserie där Daniel Hallberg krånglar sig ur knepiga situationer med hjälp av våra experter. De har alla svaren på hur din bostadsrättsförening kan utvecklas och må ännu bättre i längden.

Varning! Detta kan hända alla som inte källsorterar

Spela filmen

Känns det knepigt med återvinning? Det behöver det inte vara. Med smarta och hållbara lösningar visar våra experter hur du och din brf kan bli riktiga miljökämpar.

Så kan SBC hjälpa dig

Vi är SBC, branschspecialisten som kan allt om bostadsrätter och fastighets­förvaltning. Runt om i landet har vi duktiga medarbetare som är experter inom fastighetsekonomi, teknik, projektledning, juridik och energi. Hållbart och med fokus på långsiktighet gör vi det lätt för dig och styrelsen att sköta ert arbete. Med all vår samlade expertis och med proaktiv rådgivning finns vi där för att underlätta er vardag och för framtiden.

Våra tjänster

Att jobba på SBC

Tänk dig en prunkande bakgård, nya balkonger på plats, grannar som skapar trivsel och känslan av att hålla ordförandeklubban för första gången. På SBC vet vi allt om vad förvaltning handlar om. Här blir du en viktig del av ett trevligt team med förvaltningsexperter som tillsammans ser till att skapa ökad livskvalitet, hållbar ekonomi och smarta lösningar för våra kunder.

Jobba på SBC

”Det känns otroligt bra att kunna skapa de bästa förutsättningarna och de bästa lösningarna för våra kunder.”

Henrik Larsson arbetar som Inköpsansvarig på SBC i Stockholm och jobbar med att koppla samman branschens bästa samarbetspartners med SBCs kunder genom riktigt bra avtal. Att helt enkelt hjälpa SBCs kunder att steg för steg bli mer ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbara bostadsrättsföreningar.

Karriär på SBC

Tre tips med Henrik

01

Se över er energi- och resursförbrukning, spara pengar och minska er klimatpåverkan.

Energi och miljö
02

Tänk resurssmart och satsa på innovation och digitalisering.

Ny tjänst! Mobilen som nyckel
03

Planera ert hållbarhetsarbete långsiktigt, börja med en energideklaration.

Energideklaration

Se alla filmer

Spela filmen

Världens jobbigaste granne

Världens jobbigaste granne

Har du också en självutnämnd ordningspolis i din bostadsrättsförening? Här får du tips av SBCs experter på hur du undviker konflikter som kan uppstå.

Spela filmen

Världens sämsta lägenhetsköp

Världens sämsta lägenhetsköp

Hur vet man att en bostadsrättsförening är bra? Vi på SBC vet vad du bör tänka på när du ska köpa ny bostad och hur ni i föreningen kan behålla värdet på er brf.

Spela filmen

Hur du slipper städdagen

Hur du slipper städdagen

Undvik inte dina grannar. Tillsammans kan ni påverka så att ert gemensamma boende blir ännu bättre. SBC hjälper er att förvalta er bostadsrättsförening hållbart och långsiktigt.

Spela filmen

Livet efter videomöten

Livet efter videomöten

Har du dålig koll på föreningens stadgar och vill slippa hålla i ordförandeklubban? Med hjälp av SBCs experter kan det som verkar svårt både bli enkelt och rent av roligt.