Helt hemma

Vad är det som behövs för att du och ditt boende ska må bra? Följ med i vår webbserie där Daniel Hallberg krånglar sig ur knepiga situationer med hjälp av våra experter. De har alla svaren på hur din bostadsrättsförening kan utvecklas och må ännu bättre i längden.

Världens sämsta lägenhetsköp

Spela filmen

Hur vet man att en bostadsrättsförening är bra? Vi på SBC vet vad du bör tänka på när du ska köpa ny bostad och hur ni i föreningen kan behålla värdet på er brf.

Så kan SBC hjälpa dig

Vi är SBC, branschspecialisten som kan allt om bostadsrätter och fastighets­förvaltning. Runt om i landet har vi duktiga medarbetare som är experter inom fastighetsekonomi, teknik, projektledning, juridik och energi. Hållbart och med fokus på långsiktighet gör vi det lätt för dig och styrelsen att sköta ert arbete. Med all vår samlade expertis och med proaktiv rådgivning finns vi där för att underlätta er vardag och för framtiden.

Våra tjänster

Att jobba på SBC

Tänk dig en prunkande bakgård, nya balkonger på plats, grannar som skapar trivsel och känslan av att hålla ordförandeklubban för första gången. På SBC vet vi allt om vad förvaltning handlar om. Här blir du en viktig del av ett trevligt team med förvaltningsexperter som tillsammans ser till att skapa ökad livskvalitet, hållbar ekonomi och smarta lösningar för våra kunder.

Jobba på SBC

”Mitt arbete gör att kunden får veta att de inte behöver kunna allt – det är därför vi är här.”

Marie Östlund arbetar som Bostadsrättsspecialist på SBC i Region Öst och jobbar med hur bostadsrättsstyrelser kan arbeta smartare och bli säkrare i sin roll mot medlemmarna. Marie menar att SBCs styrka i branschen är att de är en oberoende partner som alltid har kundens bästa för ögonen.

Karriär på SBC

Maries tre bästa tips

01

Se till att du har god insyn i föreningens ekonomi när du köper ny bostad.

Ta del av våra tips
02

Ta plats i styrelsen och påverka värdet. Med hjälp av SBC är det lätt.

Våra tjänster
03

Var nyfiken och lär dig mer. Gå en kurs eller häng med på ett webbinarium.

Kurser och webbinarier

Se alla filmer

Spela filmen

Världens jobbigaste granne

Världens jobbigaste granne

Har du också en självutnämnd ordningspolis i din bostadsrättsförening? Här får du tips av SBCs experter på hur du undviker konflikter som kan uppstå.

Spela filmen

Hur du slipper städdagen

Hur du slipper städdagen

Undvik inte dina grannar. Tillsammans kan ni påverka så att ert gemensamma boende blir ännu bättre. SBC hjälper er att förvalta er bostadsrättsförening hållbart och långsiktigt.

Spela filmen

Varning! Detta kan hända alla som inte källsorterar

Varning! Detta kan hända alla som inte källsorterar

Känns det knepigt med återvinning? Det behöver det inte vara. Med smarta och hållbara lösningar visar våra experter hur du och din brf kan bli riktiga miljökämpar.

Spela filmen

Livet efter videomöten

Livet efter videomöten

Har du dålig koll på föreningens stadgar och vill slippa hålla i ordförandeklubban? Med hjälp av SBCs experter kan det som verkar svårt både bli enkelt och rent av roligt.