Helt hemma

Vad är det som behövs för att du och ditt boende ska må bra? Följ med i vår webbserie där Daniel Hallberg krånglar sig ur knepiga situationer med hjälp av våra experter. De har alla svaren på hur din bostadsrättsförening kan utvecklas och må ännu bättre i längden.

Hur du slipper städdagen

Spela filmen

Undvik inte dina grannar. Tillsammans kan ni påverka så att ert gemensamma boende blir ännu bättre. SBC hjälper er att förvalta er bostadsrättsförening hållbart och långsiktigt.

Så kan SBC hjälpa dig

Vi är SBC, branschspecialisten som kan allt om bostadsrätter och fastighets­förvaltning. Runt om i landet har vi duktiga medarbetare som är experter inom fastighetsekonomi, teknik, projektledning, juridik och energi. Hållbart och med fokus på långsiktighet gör vi det lätt för dig och styrelsen att sköta ert arbete. Med all vår samlade expertis och med proaktiv rådgivning finns vi där för att underlätta er vardag och för framtiden.

Våra tjänster

Att jobba på SBC

Tänk dig en prunkande bakgård, nya balkonger på plats, grannar som skapar trivsel och känslan av att hålla ordförandeklubban för första gången. På SBC vet vi allt om vad förvaltning handlar om. Här blir du en viktig del av ett trevligt team med förvaltningsexperter som tillsammans ser till att skapa ökad livskvalitet, hållbar ekonomi och smarta lösningar för våra kunder.

Jobba på SBC

”Alla kunder har olika behov och jag får vara kreativ och anpassa relationen efter kundens behov.”

Sebastian Kristiansson arbetar som Teknisk förvaltare på SBC i Malmö och jobbar med frågor som handlar om fastighetens framtid – hur underhållet planeras långsiktigt och utförs på ett hållbart sätt. Sebastian menar att SBCs styrka i branschen är att företaget ständigt satsar på utveckling av sin verksamhet och sitt erbjudande till marknaden.

Karriär på SBC

Tre tips med Sebastian

01

Ta god hand om fastigheten med en strukturerad plan och en Teknisk förvaltare.

Teknisk förvaltning
02

Ställ upp på städdagen för grannsämjan, men förbered innan med hjälp av SBC.

Fastighetsskötsel
03

Gör en årlig statusbedömning av fastigheten, så har du koll på kostnaderna.

Fastighetsbedömning

Se alla filmer

Spela filmen

Världens jobbigaste granne

Världens jobbigaste granne

Har du också en självutnämnd ordningspolis i din bostadsrättsförening? Här får du tips av SBCs experter på hur du undviker konflikter som kan uppstå.

Spela filmen

Världens sämsta lägenhetsköp

Världens sämsta lägenhetsköp

Hur vet man att en bostadsrättsförening är bra? Vi på SBC vet vad du bör tänka på när du ska köpa ny bostad och hur ni i föreningen kan behålla värdet på er brf.

Spela filmen

Varning! Detta kan hända alla som inte källsorterar

Varning! Detta kan hända alla som inte källsorterar

Känns det knepigt med återvinning? Det behöver det inte vara. Med smarta och hållbara lösningar visar våra experter hur du och din brf kan bli riktiga miljökämpar.

Spela filmen

Livet efter videomöten

Livet efter videomöten

Har du dålig koll på föreningens stadgar och vill slippa hålla i ordförandeklubban? Med hjälp av SBCs experter kan det som verkar svårt både bli enkelt och rent av roligt.